Umre Gitmeden Önce Yapılacak Hazırlıklar

Kul hakkı olma riskine karşı akraba, komşu, iş çevresi vs. ile helalleşmek çok önemlidir.
Umre yolculuğuna çıkmadan önce günahlarımızdan arınmak için çokça İstiğfar-ı Şerif okumak önemlidir.
Umre yolculuğunda Peygamber efendimizi ziyaret edeceğimizden elimiz boş gitmemek için hediye olarak çokca Salavat-ı Şerife okumak lazımdır.
Bunun yanında yine manen hazırlanmak için umre yolculuğuna çıkmadan evvel Yasin-i Şerif, İhlas-ı Şerif ve benzeri duaları okumak faideli olacaktır.
Mübarek umre yolculuğuna çıkmadan tesbih namazı, Duha, Evvabin ve Teheccüd namazı gibi nafile namazları kılmak faideli olacaktır.
Umre yolculuğuna gitmeden evvel Kuran-ı Kerim okumayı bilmiyorsanız öğrenmek faideli olacaktır. Kuran-ı Kerimi öğrenmek için grup hocanız0212)635-01-04  nolu telefonumuzdan bilgi alabilirisiniz.
Yapılan umre seminerinde mutlaka grup hocanızla tanışın ve suud telefonunu almayı unutmayın eğer alamadıysanız 0212)635-01-04 nolu telefonumuzdan alabilirsiniz.
Seminerlerde sizlere anlatılan; umre yolculuğunda lazım olacak almanız gereken İhram, terlik, bel kemeri vs gibi malzemeleri almayı unutmayın.
Umre yolculuğuna giderken uçak ve otobüste mümkün ise uyumadan abdestli olarak gidilmesinin çok önemlidir, onun için yolculuğa çıkılacağı gün iyi bir şekilde istirahat ediniz.
Umre yolculuğa çıkmadan evvel gusül abdesti alarak Mübarek beldelere mümkün ise boy abdesti ile ayak basmak uygun olacaktır.
Gitmeden 24 saat önce sıvı tüketiminin azaltılması, dolayısı ile yolda abdest sıkıntısı çekmemeniz için önemlidir.

Makaleyi Paylaş

Turlar

  1. KUDÜS
  2. UMRE

İletişim

  • Adres: Gökalp Mah. 54/7 Sok. No: 5 D-1 Kat-1 / Zeytinburnu - İSTANBUL

  • Ofis Tel: (0212) 635-01-04

  • WhatsApp: 0532 366 33 15

  • Email: info@kilerturizm.com.tr

Sosyal Medya


DIJITAL DOĞRULAMA